Fotografie met passie, kwaliteit en emotie!
KvK: 34281477
© B.P.W. Roestenberg Fotografie

Lees alle essays

10-9-2017 - Ochtendgloren

Vroeg opstaan heeft zo zijn nadelen, maar er zijn ook een hoop voordelen! Als je om 5:30 in de natuur foto's neemt, dan ben je zeker van unieke foto's en een belevenis om nooit te vergeten. Vanochtend was het ook zo'n mooie morgen, niemand op straat en alleen het geluid van de vroege vogels en af en toe een vliegtuig of trein. Zelfs de drie buien die ik over mij heen kreeg vond ik niet erg. De foto's zeggen genoeg!

Klik op de onderstaande foto om de foto's te bekijken.

  • 29-6-2017 t/m 4-7-2017 - Vakantie Oostenrijk

    Woensdag 28 juni was het zover; met vakantie naar Oostenrijk! De weersvoorspellingen waren erg slecht, regen en zwaar bewolkt. Met onze goede planning en een beetje geluk hebben we tijdens de wandelingen in de bergen vrijwel geen regen gehad. Het dagje…