Fotografie met passie, kwaliteit en emotie!
KvK: 34281477
© B.P.W. Roestenberg Fotografie

Lees alle essays

29-6-2017 t/m 4-7-2017 - Vakantie Oostenrijk

Woensdag 28 juni was het zover; met vakantie naar Oostenrijk! De weersvoorspellingen waren erg slecht, regen en zwaar bewolkt. Met onze goede planning en een beetje geluk hebben we tijdens de wandelingen in de bergen vrijwel geen regen gehad. Het dagje Salzburg was helemaal mooi met een hoop zon. Al met al weer een geslaagde vakantie in Oostenrijk zoals de foto's laten zien!

Klik op de onderstaande foto voor de foto's die ik tijdens deze vakantie heb gemaakt.

  • 25-6-2017 - Marquetteloop 2017

    Vandaag was het weer tijd voor de jaarlijkse Marquetteloop in Heemskerk! Ondanks de weersvoorspellingen is het grotendeels droog gebleven tijdens de loop. Ook dit jaar waren er weer een hoop renners in de verschillende categorieën. De grootste groep in…

    10-9-2017 - Ochtendgloren

    Vroeg opstaan heeft zo zijn nadelen, maar er zijn ook een hoop voordelen! Als je om 5:30 in de natuur foto's neemt, dan ben je zeker van unieke foto's en een belevenis om nooit te vergeten. Vanochtend was het ook zo'n mooie morgen, niemand op straat en…