Fotografie met passie, kwaliteit en emotie!
KvK: 34281477
© B.P.W. Roestenberg Fotografie

Lees alle essays

25-6-2017 - Marquetteloop 2017

Vandaag was het weer tijd voor de jaarlijkse Marquetteloop in Heemskerk! Ondanks de weersvoorspellingen is het grotendeels droog gebleven tijdens de loop. Ook dit jaar waren er weer een hoop renners in de verschillende categorieën. De grootste groep in de 7km categorie, daarna de 14km en de 21km. De 7km startte om 11:45, de 14km en 21km om 12:15.

Het is altijd leuk om de verschillende loopstijlen en snelheden te zien. Sommige renners renden hun rondjes met de snelheid van een eindsprint, anderen met de tong op de schoenen voor het tweede rondje. Bij de finish ziet de ene renner er uit alsof hij/zij nog wel een rondje had kunnen lopen, terwijl de ander met pijn en moeite de laatste meters loopt. Gelukkig stonden de mensen van de organisatie klaar met drinken en werden er petjes uitgedeeld. Wederom een geslaagde editie!

Klik op de onderstaande foto voor mijn impressie van dit leuke evenement.

  • 1-4-2017 - Voorjaarsrit Topolino Club Nederland

    Vandaag zou Topolino Club Nederland onder andere Heemskerk aandoen tijdens haar voorjaarsrit. De geplande aankomsttijd was 14:45, maar na een half uur was er nog geen Topolino te bekennen. Veel mensen hadden het al over een 1 april grap. Op een aantal…

    29-6-2017 t/m 4-7-2017 - Vakantie Oostenrijk

    Woensdag 28 juni was het zover; met vakantie naar Oostenrijk! De weersvoorspellingen waren erg slecht, regen en zwaar bewolkt. Met onze goede planning en een beetje geluk hebben we tijdens de wandelingen in de bergen vrijwel geen regen gehad. Het dagje…