Fotografie met passie, kwaliteit en emotie!
KvK: 34281477
© B.P.W. Roestenberg Fotografie

Lees alle essays

1-4-2017 - Voorjaarsrit Topolino Club Nederland

Vandaag zou Topolino Club Nederland onder andere Heemskerk aandoen tijdens haar voorjaarsrit. De geplande aankomsttijd was 14:45, maar na een half uur was er nog geen Topolino te bekennen. Veel mensen hadden het al over een 1 april grap. Op een aantal mensen na bleven gelukkig een hoop mensen toch wachten op de auto's. Na in totaal 1,5 uur kwamen de eerste auto's het Burgemeester Nielenplein opgereden. Ondertussen was de zon doorgebroken en trokken de auto's een hoop belangstelling. Er hing een gezellige sfeer, mede door de enthousiaste eigenaren van de auto's. Als er een motorkap open ging en de motor gestart werd, dan wist de eigenaar aardig wat mensen rond zijn bolide te verzamelen. Erg leuk om mee te maken, en hopelijk voor de Topolino club genoeg reden om nog eens langs te komen!

Klik op de onderstaande foto voor mijn impressie van dit leuke evenement.

  • 5-3-2017 - Wandeling pier Wijk aan Zee

    De voorjaarszon deed vandaag weer goed zijn best! Het was heerlijk. Er waren aardig wat surfers in alle vormen aanwezig. Aan het begin van de pier zag ik in de verte het cruiseschip al aankomen. Halverwege het eerste deel van de pier zag ik dat hij wel…

    25-6-2017 - Marquetteloop 2017

    Vandaag was het weer tijd voor de jaarlijkse Marquetteloop in Heemskerk! Ondanks de weersvoorspellingen is het grotendeels droog gebleven tijdens de loop. Ook dit jaar waren er weer een hoop renners in de verschillende categorieën. De grootste groep in…