Fotografie met passie, kwaliteit en emotie!
KvK: 34281477
© B.P.W. Roestenberg Fotografie

Lees alle essays

5-3-2017 - Wandeling pier Wijk aan Zee

De voorjaarszon deed vandaag weer goed zijn best! Het was heerlijk. Er waren aardig wat surfers in alle vormen aanwezig. Aan het begin van de pier zag ik in de verte het cruiseschip al aankomen. Halverwege het eerste deel van de pier zag ik dat hij wel erg snel dichterbij kwam. Ik had al een bepaalde foto in gedachten, dus om die te kunnen maken heb ik even een klein sprintje moeten trekken. Gelukkig was ik op tijd en kon ik de beoogde foto maken (zie cover foto beneden). Op de terugweg kreeg ik nog een vriendelijk gedag van Koekie het hondje. Helaas is de foto niet scherp op zijn koppie, maar ik vond de foto toch te leuk om hem niet te plaatsen! Wat een schatje!

Klik op de onderstaande foto voor de gehele reportage.

  • 3-2-2017 - Strand Heemskerk

    Gistermiddag was de natuur weer erg mooi, ditmaal op het strand van Heemskerk. Na de afgelopen vorstperiode was het bijna warm te noemen. Helaas kwamen er donkere wolken en wat regen, maar dat leverde wel hele mooie foto's op! Klik op de onderstaande…

    1-4-2017 - Voorjaarsrit Topolino Club Nederland

    Vandaag zou Topolino Club Nederland onder andere Heemskerk aandoen tijdens haar voorjaarsrit. De geplande aankomsttijd was 14:45, maar na een half uur was er nog geen Topolino te bekennen. Veel mensen hadden het al over een 1 april grap. Op een aantal…