Fotografie met passie, kwaliteit en emotie!
KvK: 34281477
© B.P.W. Roestenberg Fotografie

Lees alle essays

3-2-2017 - Strand Heemskerk

Gistermiddag was de natuur weer erg mooi, ditmaal op het strand van Heemskerk. Na de afgelopen vorstperiode was het bijna warm te noemen. Helaas kwamen er donkere wolken en wat regen, maar dat leverde wel hele mooie foto's op!

Klik op de onderstaande foto voor de gehele reportage.

  • 22-1-2017 - Wandeling pier Wijk aan Zee

    Het was weer één van die bijzondere zondag morgens. Wandelen op de pier bij vorst, warm zonnetje en geen zuchtje wind. Heel bijzonder! Op de foto's is het ijzige strand zand goed te zien. Bijna geen golven op het water, behalve dan nadat een groot…

    5-3-2017 - Wandeling pier Wijk aan Zee

    De voorjaarszon deed vandaag weer goed zijn best! Het was heerlijk. Er waren aardig wat surfers in alle vormen aanwezig. Aan het begin van de pier zag ik in de verte het cruiseschip al aankomen. Halverwege het eerste deel van de pier zag ik dat hij wel…