Fotografie met passie, kwaliteit en emotie!
KvK: 34281477
© B.P.W. Roestenberg Fotografie

Lees alle essays

22-1-2017 - Wandeling pier Wijk aan Zee

Het was weer één van die bijzondere zondag morgens. Wandelen op de pier bij vorst, warm zonnetje en geen zuchtje wind. Heel bijzonder! Op de foto's is het ijzige strand zand goed te zien. Bijna geen golven op het water, behalve dan nadat een groot schip voorbij gevaren was. De glinsteringen van de zon in het water waren eigenlijk allemaal kleine zonnetjes op zich. Vooral in de verte waren enorme groepen vogels te zien, zowel op het strand als op zee. De meeuwen die dichterbij kwamen, waren een mooi onderwerp voor wat tegenlicht opnames!

Klik op de onderstaande foto voor de gehele reportage.

  • 18-1-2017 - IJskoude natuur

    De ijskoude natuur liet zich vanochtend weer van z'n mooiste kant zien in Heemskerk! Klik op de onderstaande foto voor de gehele reportage.

    3-2-2017 - Strand Heemskerk

    Gistermiddag was de natuur weer erg mooi, ditmaal op het strand van Heemskerk. Na de afgelopen vorstperiode was het bijna warm te noemen. Helaas kwamen er donkere wolken en wat regen, maar dat leverde wel hele mooie foto's op! Klik op de onderstaande…