Fotografie met passie, kwaliteit en emotie!
KvK: 34281477
© B.P.W. Roestenberg Fotografie

Lees alle essays

18-1-2017 - IJskoude natuur

De ijskoude natuur liet zich vanochtend weer van z'n mooiste kant zien in Heemskerk!

Klik op de onderstaande foto voor de gehele reportage.

  • 16-1-2017 - Zonsopkomst en oprukkende mist

    De dag begon met een hele mooie zonsopkomst. De rest van de dag was stralend weer met een strakblauwe lucht. Eind van de middag doemde opeens een rode mistbank op en binnen 10 minuten was de lucht helemaal grauw. Klik op de onderstaande foto voor de…

    22-1-2017 - Wandeling pier Wijk aan Zee

    Het was weer één van die bijzondere zondag morgens. Wandelen op de pier bij vorst, warm zonnetje en geen zuchtje wind. Heel bijzonder! Op de foto's is het ijzige strand zand goed te zien. Bijna geen golven op het water, behalve dan nadat een groot…