Fotografie met passie, kwaliteit en emotie!
KvK: 34281477
© B.P.W. Roestenberg Fotografie

Lees alle essays

16-1-2017 - Zonsopkomst en oprukkende mist

De dag begon met een hele mooie zonsopkomst. De rest van de dag was stralend weer met een strakblauwe lucht. Eind van de middag doemde opeens een rode mistbank op en binnen 10 minuten was de lucht helemaal grauw.

Klik op de onderstaande foto voor de gehele reportage.

  • 15-1-2017 - Strandwandeling Wijk aan Zee

    Een heerlijk relatief warme strandwandeling op de zondagochtend. In de verte een opkomende bui en een hoop vogels op het strand. Het water op het zand dat achtergelaten is door de zee maakt een mooi spiegelend oppervlak. Klik op de onderstaande foto voor…

    18-1-2017 - IJskoude natuur

    De ijskoude natuur liet zich vanochtend weer van z'n mooiste kant zien in Heemskerk! Klik op de onderstaande foto voor de gehele reportage.